De Kwaffeus

Kom langs in ons hip & trendy kapsalon onder leiding van topkwaffeus Christina van den Broeck

 

Christina en haar team staan steeds klaar om je bij te staan met gepersonaliseerd advies omtrent je snit of haarkleur. Wil je graag een opvallende makeover of een meer natuurlijke finish ? Als professionele colorista’s experimenteren Christina en haar team met de nieuwste kleur- en snittechnieken. Wij werken met R+Co, een hip Amerikaans label met enkel de beste ingrediënten die allemaal ecologisch verkregen zijn. Voor kleuringen werken wij met Zenztherapy. Al onze producten zijn cruelty free en dus niet op dieren getest. Bij ons word je stevig in de watten gelegd! Geniet van een lekker tasje koffie of thee en een gezellige babbel! Bij De Kwaffeus kom je niets tekort tijdens je bezoek!

DeKwaffeus_favicon_zwart

Dry Hair Cut

 

Een Dry Hair Cut geeft kappers de kans om de golven/krullen/vorm van je haar beter te volgen. Dit is ideaal voor mensen met fel krullend of dik haar! Je kan ook onmiddellijk het resultaat bewonderen zonder te wachten tot je haar droog is.

Kleuringen

 

Het Kwaffeus-team heeft heel wat ervaring met verschillende kleuringtechnieken. Van volledige kleuringen tot color melting. Twijfel je nog over enkele kleurtonen? Wij geven je graag advies zodat jij 200% tevreden bent met je nieuw kleurtje!

Cruelty Free

 

Bij De Kwaffeus gebruiken we enkel producten die cruelty free getest zijn! Wij hechten hier veel belang aan en werken om die reden enkel met producten die het cruelty free label dragen.

christina_kwaffeus

CHRISTINA

 

The one and only ‘MMe. Kwaffeus’, de knip-ninja van het team. Met haar vlijmscherpe schaar en razendsnelle moves kan zij ieders haar op 5 minuten tijd omtoveren in een ‘coupe’ om van te dromen. Christina is ook de grondlegger van de unieke kleurtechnieken die gebruikt worden bij De Kwaffeus. Aan durf en creativiteit is hier GEEN tekort!

jana_kwaffeus

JANA

 

Color Melting? Say no more! Als klant bij De Kwaffeus ontdekt door Christina, die iets zag in deze student-kapster. Op 2 jaar tijd heeft ze zicht ontpopt tot een ware Colorista en de rechterhand van Christina. Creativiteit komt nooit te kort bij deze Kwaffeus. Jouw haarbos is haar canvas en het resultaat is om in te kaderen!

kim_kwaffeus

KIM

 

Hierbij stellen wij met veel trots ‘ons Kimme’ voor, degene die het reilen en zeilen van De Kwaffeus achter de schermen onder haar hoede neemt. Occasioneel ook wel een smoothie of ijsthee maakster, maar vooral onze ‘mama de la casa’. Boekhouding, social media, bestellingen, niets is haar teveel! Zij is de reden dat wij ons op en top op jullie kunnen focussen!

Gosia Kwaffeus Mechelen

GOSIA

 

Van wijze raad tot een brushing met “BOW-CHICCA-WOWOW”-gehalte. Ons Gosia heeft het allemaal! Op zaterdag en op extra drukke momenten voorziet zij jullie van de lekkerste koffie (of thee), gemaakt met tonnen liefde of een heerlijke hoofdmassage. Opgelet, ze kan ook grappig uit de hoek komen met haar eindeloze mopjes!

Noa Kwaffeus Mechelen

NOA

 

De Kwaffeus-junior van het team. Net afgestudeerd en sommigen onder jullie kennen haar natuurlijk al eventjes. Ze deed immers reeds haar -succesvolle- stage bij ons en nu wil ze nog meer ervaring opdoen door ook op zaterdagen ons team te vervolledigen. Ze komt trouwens ook niet alleen! Noa is altijd vergezeld met een heerlijk aanstekende lach.